Op vrijdag 30 juni heeft Dubbelman Container Transporten, tijdens het jaarlijks terugkerend event “ ESTIVALE “ in het Franse Straatsburg, als eerste barge operator een award in ontvangst mogen nemen voor de ontwikkeling van haar barge product en services; “ Développement Fluvial Award “.

De award werd, in het bijzijn van enkele honderden genodigden, namens Port Autonome Strasbourg uitgereikt door Mevrouw Anne-Marie Jean, presidente van de Port of Strasbourg. Dubbelman Container Transporten ontving de award voor haar professionele en positieve inbreng met betrekking tot de nautische mogelijkheden én de ontwikkeling voor de modaliteit binnenvaart. Hierbij werden met name de flexibiliteit en de betrouwbaarheid van haar services op de Rijn van en naar Strasbourg en Lauterbourg geroemd.

Managing Director van Dubbelman Container Transporten, Petric Dubbelman;
De “ Développement Fluvial Award “ is een mooie erkenning dat Dubbelman Container Transporten samen met Scheepvaartbedrijf Camaro BV en haar moederbedrijf Sogestran op de goede (water)weg is. Daarnaast is het mooi en bijzonder te noemen dat we de prijs als allereerste barge operator in ontvangst mochten nemen. De award draag ik hierbij op aan ons fantastische team, zowel op kantoor als ons hardwerkende personeel aan boord van de schepen. Zij zijn het die deze prijs hebben gewonnen!